El Mago de Oz (*canvi de programació)

MUSICAL INFANTIL

14/01/2014 10:47 hores

Un espectacle per a tota la família amb la màgia d’un clàssic de la literatura i del cinema. El Mago de Oz posa en escena una versió actual que manté l’essència de la història original. La música i les cançons en directe transportaran els espectadors al món de ciutat Maragda, acompanyats per Dorita, la Bruixa de l’Est, l’Home de Llauna, l’Espantaocells i el Lleó Covard, en un viatge increïble on l’aventura i l’entreteniment traspuen valors com l’amor, l’amistat, la superació, la lleialtat i la solidaritat. La producció incorpora artísticament un bon grapat de creadors escenogràfics, figuri- nistes, audiovisuals, tècnics i actors- cantants, que demostren estar a l’alçada de les millors versions d’aquesta obra universal.

Un espectáculo para toda la familia que trae la magia de un clásico de la literatura y el cine. El Mago de Oz pone en escena una versión actual que mantiene la esencia de la historia original. La música y las canciones en directo transportaran a los espectadores al mundo de ciudad Esmeralda, acompañando a Dorita, la Bruja del Este, El Hombre de Hojalata, el Espantapájaros y el León Cobarde, en un viaje increible donde la aventura y el entrete-nimiento trasmiten valores como el amor, la amistad, la superación, la lealtad y la solidaridad. La producción incorpora artísticamente un elenco de creadores escenográficos, figuri-nistas, audiovisuales, técnicos y actores-cantantes, que demuestran estar a la altura de las mejores versiones de esta obra universal. 

Gènere: Musical infantil (recomanat a partir de 4 anys)
Idioma: Castellà
Durada: 70 minuts, sense descans
Producció: Nacho Vilar Producciones-Actividades Culturales Riga-Teatro Circo de Murcia
Direcció: César Oliva
Intèrprets: Rosalia Bueno, Sergio Alarcón, Jacobo Espinosa, Paco Beltrán, María Cobos, Nico Andreo, Belén Alarcón, Patricia Carratalá, Antonio Chumilla i Karlos Jorge.
Preu: 6 i 8 euros (6 euros amb el descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles