EL MERCADER DE VENECIA, Noviembre Compañía de Teatro

TEATRE

15/09/2015 11:20 hores

Bassanio, enamorat de Porcia, demana una gran quantitat de diners a Antonio per a poder pretendre-la. Amb tots els seus diners invertits en carregaments marítims, Antonio ha de demanar, al seu torn, la quantitat a un prestador jueu a qui detesta. Aquest inclou una estranya clàusula en la qual exigeix una lliura de la seua carn d’Antonio si els diners no són retornats en la data acordada. Poc temps després tot es complica: sembla que els vaixells que portaven els carregaments d’Antonio han naufragat.

Bassanio, enamorado de Porcia, pide una gran cantidad de dinero a Antonio para poder pretenderla. Con todo su dinero invertido en cargamentos marítimos, Antonio debe pedir, a su vez, la cantidad a un prestamista judío al que detesta. Este incluye una extraña cláusula en la que exije una libra de su carne de Antonio si el dinero no es devuelto en la fecha acordada. Poco tiempo después todo se complica: parece que los barcos que llevaban los cargamentos de Antonio han naufragado.

Durada: 100 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Castellà
Direcció: Eduardo Vasco
Intèrprets: Arturo Querejeta, Toni Agustí, Isabel Rodes, Francisco Rojas, Fernando Sendino, Rafael Ortíz, Héctor Carballo, Cristina Adua, Lorena López i Jorge Bedoya
Producció: Noviembre Compañía de Teatro

* Preu de les entrades: 18 i 15 euros (públic general) – 12 i 15 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles