EL MISTERIOSO CASO DE HOUDINI Y LA HABITACIÓN CERRADA

NACHO DIAGO

09/01/2019 17:17 hores

Al 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida de Harry Houdini. Alguna cosa que ell va tractar d’ocultar i que acaba d’aparèixer escrit a un diari amagat en una de les caixes de màgia que feia servir en els seus espectacles. Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no només com a mag i pels seus grans escapaments sinó per la seua lluita contra tots els xarraires i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb allò paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d’ells… a tots… menys un.

El 1916 pasó algo que marcó la vida de Harry Houdini. Algo que él trató de ocultar y que acaba de aparecer escrito en un diario escondido en una de las cajas de magia que usaba en sus espectáculos. Houdini es uno de los grandes mitos de la historia de la magia. Conocido no solo como mago y por sus grandes escapes sino por su lucha contra todos los charlatanes y estafadores que a principios del siglo XX aseguraban poder tener contacto con los espíritus y el más allá. Resolvió todos los casos relacionados con lo paranormal que se le presentaron dando una explicación lógica a cada uno de ellos… a todos… menos uno.

Gènere: Màgia
Idioma: Castellano
Idea original i direcció: Nacho Diago
Intèrprets: Nacho Diago, Joan Ballester, Rebeca Valls, Santi Martínez
Música original: Paco Diago
Producció: Nacho Diago Producciones en la Luna

* Preu de les entrades: 6 euros (Joves fins a 25 Anys, Club de l’Espectador i amfiteatre) i 8 euros (pati de butaques).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles