El mono, amb Xavi Castillo

TEATRE D'HUMOR

10/09/2013 21:43 hores

L’origen d’aquesta història, ‘El Mono’, va ser un bon dia, quan la gent de Pot de Plom se n’adonà que, amb l’excusa de la crisi, tot estava tornat cap arrere a corre-cuita i quasi sense adonar-se. Retallades en tots els àmbits: educació, sanitat, investigació, ajudes socials, dependència… Cada cop amb més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laboral sembla cada vegada més a la dels nostres avis o besavis; i els polítics, com si foren senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errors. Estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva?

El origen de esta historia, ‘El Mono’, fue un buen día, cuando la gente de Pot de Plom se dio cuenta de que, con la excusa de la crisis, todo estaba retrocediendo casi sin que nadie se diese cuenta. Recortes en todos los ámbitos: educación, sanidad, investigación, ayudas sociales, dependencia… Cada vez con más obligaciones y menos derechos como ciudadanos, la situación laboral se parece cada vez más a la de nuestros abuelos o bisabuelos; y los politicos, como si fueran señores feudales, nunca se ven obligados a pagar por sus responsabilidades y errores. ¿Estará sufriendo la sociedad entera una regresión evolutiva?

Durada: 110 minutsclub espectador BN
Idioma: ValenciàProducció: Pot de Plom
Preu: 8 euros / 6 euros / 7 euros (descompte Club de l’Espectador)

 


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles