EL PEQUEÑO PINOCHO- Amics de la Música

ÒPERA INFANTIL

16/12/2014 17:37 hores

Així comença l’immortal conte de Pinotxo, la marioneta de fusta protagonista del llibre “Les aventures de Pinotxo”, escrit per Carlo Collodi i publicat en 1883, amb el títol “Storia di un Burattino” (Història d’una titella): ‘Fou una vegada, un fuster anomenat Geppetto que va decidir construir un ninot de fusta, al que va cridar Pinotxo. Amb ell, va aconseguir no sentir-se tan sol. -Què bé m’ha quedat!- va exclamar una vegada acabat de construir i de pintar. -Com m’agradaria que tinguera vida i fóra un xiquet de debò!’. Òpera Divertimento segueix apostant per la dramatúrgia del conte clàssic combinat amb la composició orquestral per a acostar el món de la lírica als més xicotets.

Así comienza el inmortal cuento de Pinocho, la marioneta de madera protagonista del libro “Las aventuras de Pinocho”, escrito por Carlo Collodi y publicado en 1883, con el título “Storia di un Burattino” (Historia de un títere): ‘Érase una vez, un carpintero llamado Geppetto que decidió construir un muñeco de madera, al que llamó Pinocho. Con él, consiguió no sentirse tan solo. -¡Qué bien me ha quedado!- exclamó una vez acabado de construir y de pintar. -¡Cómo me gustaría que tuviese vida y fuese un niño de verdad!’. Ópera Divertimento sigue apostando por la dramaturgia del cuento clásico combinado con la composición orquestal para acercar el mundo de la lírica a los más pequeños.

Durada: 60 minuts
Gènere: Òpera infantil
Direcció: Miguel Ribagorda, amb música de Alexis Heath
Intèrprets: Pinocho (soprano), Geppeto (baríton), Pepito Grillo (soprano), Fada Blava / Polilla (soprano) i Honrado Juan (actor)
Producció: Ópera Divertimento i l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu: Entre els 5 i els 15 euros (adults 15 euros i xiquets -fins a 14 anys- 5 euros) *Descomptes aplicables només comprant les entrades a taquilla.

Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi. Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807. Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles