EL RECOL·LECTOR DE MOMENTS FELIÇOS

RECOLECTORES TEATRO

09/09/2023 19:00 hores

FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT
Aquest espectacle teatral infantil està especialment dirigit a la segona infància i al públic familiar. Durada 60 min.

La nostra història passa en el futur per poder parlar del present. L’atmosfera que es respira a l’escenari esdevé gairebé una pel·lícula de ciència ficció. Un viatge per l’univers amb vehicles espacials, una il·luminació molt cuidada, vídeo en directe i una banda sonora inoblidable. Una experiència divertida, emotiva, una proposta amb una estètica i visual clara que ens ofereix una manera diferent d’entendre com funciona el nostre món. Una funció que ens fa veure que la felicitat no és una fita ni un camí, sinó una actitud davant de la vida.

SINOPSI

Any terrestre 2523. La situació es torna crítica. Cada cop hi ha menys moments feliços per alimentar les estrelles i fer que segueixin brillant.

Oleg forma part de l’AIR, Agència Intergalàctica de Recol·lectors. Ell és el darrer recol·lector de moments feliços. La seva professió és molt antiga i està sol en la seva missió. L’única esperança és que els nens i les nenes de l’univers aprenguin a guardar aquests moments. Si no aconseguim guardar més moments feliços, tots els mons que coneixem quedaran sumits en la foscor absoluta.

La cosa no pinta bé, però l’arribada d’un jove repartidor ho canviarà tot.

FESTIVAL PROVINCIAL DE ARTES ESCÉNICAS DE LA DIPUTACIÓN DE ALICANTE
Este espectáculo teatral infantil está especialmente dirigido a la segunda infancia y público familiar. Duración 60 min.

Nuestra historia ocurre en el futuro para poder hablar del presente. La atmósfera que se respira en el escenario se convierte casi en una película de ciencia ficción. Un viaje por el universo con vehículos espaciales, una iluminación muy cuidada, video en directo y una banda sonora inolvidable. Un experiencia divertida, emotiva, una propuesta con una clara propuesta estética y visual que nos ofrece una manera diferente de entender cómo funciona nuestro mundo. Una función que nos hace ver que la felicidad no es una meta ni un camino, sino una actitud ante la vida.

SINOPSIS

Año terrestre 2523. La situación se está volviendo crítica. Cada vez hay menos momentos felices para alimentar a las estrellas y hacer que sigan brillando.

Oleg forma parte de la AIR, Agencia Intergaláctica de Recolectores. Él es el último recolector de momentos felices. Su profesión es muy antigua y está sólo en su misión. La única esperanza es que los niños y niñas del universo aprendan a guardar esos momentos. Si no conseguimos guardar más momentos felices, todos los mundos que conocemos quedarán sumidos en la oscuridad absoluta.

La cosa no pinta bien, pero la llegada de un joven repartidor lo cambiará todo.


Fitxa artística

Actors:
Diego Juan
Manuel Villalba
Iván Jiménez

Direcció:
Iván Jiménez

Actores:
Diego Juan
Manuel Villalba
Iván Jiménez

Dirección:
Iván Jiménez


Multimèdia


Preus i horaris

Entrada gratuïta amb invitació

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles