EL SHOW DEL NUEVO MUNDO

ESCENA ERASMUS

05/11/2020 19:00 hores

Una companyia de còmics amb noms d’animals ha muntat un presumpte espectacle de varietats, que pretén parlar del nou món on vivim. La companyia pateix l’absència de dos dels seus components més importants, el que afegeix un problema a la ja de per si caòtica organització de les escenes i significats. El text, escrit des de l’humor i la distància, és un intent de comprensió del món on vivim i del que ens està succeint com a espècie, i al mateix temps pretén ser un homenatge als còmics que van dedicar la seua vida a alegrar la vida dels altres; cosa que ara se’ns fa molt necessari.

Una compañía de cómicos con nombres de animales ha montado un presunto espectáculo de variedades, que pretende hablar del nuevo mundo que vivimos. La compañía sufre la ausencia de dos de sus componentes más importantes, lo que añade un problema a la ya de por sí caótica organización de las escenas y significados. El texto, escrito desde el humor y la distancia, es un disparatado intento de comprensión del mundo que vivimos y de lo que nos está sucediendo como especie, y al mismo tiempo pretende ser un homenaje a los cómicos que dedicaron su vida a alegrar la vida de los demás; algo que ahora se nos hace muy necesario.


Fitxa artística

Direcció
Anna Marí

Text original
Daniel Tormo

Intèrprets
Ellen Barnes, Celia Burgos, Sarah Grüninger, Celio Hernández, Laura Magallón, Cima Nadaf, Núria Pareja, Eetu-Pekka Parkinen, Aaron Sánchez i Sergio Villa


Preus i horaris

* Entrada per invitació.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es lliuraran invitacions abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans d'adquirir la teua entrada, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de adquirir tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles