EL SOPAR DELS IDIOTES

ALBENA TEATRE

27/12/2016 11:27 hores

‘El sopar dels idiotes’, de Francis Veber, s’ha convertit en un dels clàssics de l’humor més representats amb èxit a tot el món. En aquesta versió 100% valenciana, torna als nostres escenaris per a oferir-nos una divertidíssima crítica d’una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l’idiota.

‘La cena de los idiotas’, de Francis Veber, se ha convertido en uno de los clásicos del humor más representados con éxito en todo el mundo. En esta versión 100% valenciana, vuelve a nuestros escenarios para ofrecernos una divertidísima crítica de una sociedad en la cual no es nada fácil saber quién es realmente el idiota.

Durada: 120 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Valencià
Autor: Francis Weber
Direcció: Carles Sanjaime
Intèrprets: Ferran Gadea, Josep Manel Casany, Toni Misó, Alfred Picó, Cristina Garcia i Rosana del Carpio
Producció: Albena Teatre i Olympia Metropolitana

* Preu de les entrades: 10 i 12 euros (públic general) – 10 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles