EL TESTAMENT DE MARIA

LA DEPENDENT

01/03/2020 19:30 hores

Temps després de la mort del seu fill, Maria de Natzaret passa els darrers anys de vida a Efes -una de les dotze ciutats de Jònia i que hui forma part de Turquia-, on rep constantment la visita de dos homes que deixaran per escrit el relat que sacsarà el món. Una nit, Maria es confessa a la deessa Àrtemis, amb la dolorosa necessitat de recordar tot allò que va succeir, amb l’obligació de reviure el trencament d’una mare, d’una dona que no pot, ni podrà, dormir mai més pel pes de tot allò que no va fer.

Tiempo después de la muerte de su hijo, Maria de Nazaret pasa los últimos años de vida a Éfeso -una de las doce ciudades de Jónia y que hoy forma parte de Turquía-, donde recibe constantemente la visita de dos hombres que dejarán por escrito el relato que zarandeará el mundo. Una noche, María se confiesa a la diosa Artemisa, con la dolorosa necesidad de recordar todo aquello que sucedió, con la obligación de revivir el dolor de una madre, de una mujer que no puede, ni podrà dormir nunca más por el peso de todo aquello que no hizo.


Fitxa artística

Direcció
Jordi Ballester

Intèrpret
Pepa Miralles

Producció
La Dependent


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 8 i 10€

Durada: 70 minuts.

*Espectacle amb el públic damunt de l’escenari. Capacitat limitada.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles