ELS 4 GENETS DE L’APOCALIPSI – Mostra de Teatre

TEATRE DEL POBLE VALENCIÀ

04/04/2017 15:16 hores

L’efemèride del 150 aniversari del naixement de Blasco Ibáñez ens està ajudant a rellegir la seua literatura en el context social i cultural contemporani. L’espectacle que proposa l’Institut Valencià de Cultura es concreta en l’adaptació teatral de la novel·la ‘Els quatre genets de l’Apocalipsi’, conclosa en 1916, instal·lat l’escriptor en un París assetjat per la guerra. Aquesta novel·la de fama mundial és una història d’amor i de conflicte familiar en un context destructiu i tràgic: la gran guerra europea.

La efeméride del 150 aniversario del nacimiento de Blasco Ibáñez nos está ayudando a releer su literatura en el contexto social y cultural contemporáneo. El espectáculo que propone el Institut Valencià de Cultura se concreta en la adaptación teatral de la novela ‘Els quatre genets de l’Apocalipsi’, acabada en 1916, instalado el escritor en un París asediado por la guerra. Esta novela de fama mundial es una historia de amor y de conflicto familiar en un contexto destructivo y trágico: la gran guerra europea.

Gènere: Teatre
Idioma: Valencià
Autor: Vicente Blasco Ibáñez
Adaptació: Juli Disla
Direcció: Inma Sancho
Intèrprets: Empar Canet, Vanessa Cano, Enric Juezas, Borja López Collado, María Maroto, Carles Sanjaime, Bruno Tamarit i Guille Zavala
Producció: Teatre del Poble Valencià / Institut Valencià de Cultura

* Preu de les entrades: 10 euros (públic general), 8 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles