ELS JÓVENS

L'ÚLTIM CONCERT

02/11/2019 22:00 hores

Els Jóvens som un grup de música folk de l’Alacantí i el 2 de novembre deixarem de ser-ho. Després d’un any i huit mesos presentant les onze cançons que formen el nostre projecte hem decidit penjar el guitarró i mirar cap a nous horitzons. És per això que aquest concert al Teatre Calderón no és ni molt menys un concert normal, i de segur que no ho serà.

Els Jóvens somos un grupo de música folk de l’Alacantí y el 2 de noviembre dejaremos de serlo. Después de un año y ocho meses presentando las once canciones que forman nuestro proyecto hemos decidido colgar el guitarrón y mirar hacia nuevos horizontes. Es por eso que este concierto en el Teatro Calderón no es ni mucho menos un concierto normal, y a buen seguro que no lo será.


Fitxa artística

Intèrprets
René Macone i Pep Mirambell a les veus; Blai Antoni Vañó, cors i baix; Raül Calatayud; timple canari i guitarró valencià; Tóbal Rentero i Jordi Sanz, bandúrria, llaüt, oud i dolçaina; i Cristian "Thor” Pérez i Pablo Rosell, bateria i percussions


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 6 i 8€

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles