ELS NOSTRES

TEATRE DEL POBLE VALENCIÀ /TEATRE DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

08/05/2018 11:32 hores

Els nostres dibuixa un recorregut pels diferents llocs, al voltant del mar Mediterrani, on està produint-se un èxode massiu de persones que fugen de la guerra, la fam i la por. Mostra aquells que pateixen el conflicte i aquells que el construeixen i el sostenen. Parla de la pèrdua. D’una Europa acomodada i egoista, experta a mirar cap a l’altre costat.

Els Nostres dibuja un recorrido por los diferentes lugares, alrededor del mar Mediterráneo, donde está produciéndose un éxodo masivo de personas que huyen de la guerra, el hambre y el miedo. Muestra aquellos que sufren el conflicto y aquellos que lo construyen y lo sostienen. Habla de la pérdida. De una Europa acomodada y egoísta, experta a mirar hacia el otro lado.

Gènere: teatre
Textos: Xavi Puchades, Begoña Tena, Juli Disla i Patrícia Pardo
Direcció: Eva Zapico
Intèrprets: Lucía Aibar, Carlos Amador, Amador Artiga, Empar Canet, Rosanna Espinós, Cristina Fernández, Àngel Fígols, Estela Martínez, Toni Misó i Miguel Sweeney
Durada: 100 minuts

Preu de les entrades: 10 euros (pati de butaques), 8 euros (amfiteatre), 6 euros (Club de l’Espectador, Joves fins a 25 anys). A la venda en taquilla i en Internet (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles