EL(S) POETA OVIDI

CONCERT RECITAL

02/04/2015 11:44 hores

Aquesta proposta vol apropar al públic la relació de l’Ovidi amb els poetes, la seues seleccions, el seu gest i la seua dimensió com a poeta no només a través de les seues cançons sinó també de poesies pròpies no musicades. Un recorregut pel vessant poètic de l’Ovidi que va de la creació a la interpretació i la posada en escena.

Esta propuesta quiere acercar al público la relación de Ovidi con los poetas, sus selecciones, su gesto y su dimensión como poeta no sólo a través de sus canciones sino también de poesías propias no musicadas. Un recorrido por la vertiente poética de Ovidi que va de la creación a la interpretación y la puesta en escena.

Durada: 50 minuts
Gènere: Concert recital
Intèrprets: Eduard Fernández, Eduard Iniesta i Llúcia Vives
Selecció de textos: Jana Montllor i Jordi Tormo
Producció: Taleia Cultura – Festival de Cançó Barnasants

* Entrades per invitació: més informació a la taquilla del Centre Cultural d’Alcoi, al Teatre Calderón d’Alcoi o al correu-e centrecultural@alcoi.org.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles