EN EL DESIERTO, Losdedae Compañía de Danza

DANSA

15/09/2015 11:14 hores

Set personatges van cap a un lloc incert. Escapen. Fugen perquè van ser expulsats del seu lloc d’origen. La fugida. La sensació d’extermini i persecució els aguaita constantment. Es creuen. Es troben. Formen un grup heterogeni d’éssers amb una necessitat comuna. Resistir. Crear. El canvi i la incertesa per l’esdevenir es torna present. Sobreviure. Aguantar. No transigir. Travessar el desert. Descobrir que sostenint-se els uns als altres evitaran desaparèixer.

Siete personajes van hacia un lugar incierto. Escapan. Huyen porque fueron expulsados de su lugar de origen. La huida. La sensación de exterminio y persecución les acecha constantemente. Se cruzan. Se encuentran. Forman un grupo heterogéneo de seres con una necesidad común. Resistir. Crear. El cambio y la incertidumbre por el devenir se vuelve presente. Sobrevivir. Aguantar. No transigir. Atravesar el desierto. Descubrir que sosteniéndose los unos a los otros evitarán desaparecer.

Durada: 75 minuts
Gènere: Dansa
Direcció: Chevi Muraday
Intèrprets: Ernesto Alterio, Ana Erdozain, Sara Manzanos, Chevi Muraday, David Picazo, Maru Valdivielso i Alberto Velasco
Producció: Losdedae Compañía de Danza

* Preu de les entrades: 12 i 14 euros (públic general) – 10 i 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles