EN EL DESIERTO, Losdedae Compañía de Danza

DANSA

15/09/2015 11:14 hores

Set personatges van cap a un lloc incert. Escapen. Fugen perquè van ser expulsats del seu lloc d’origen. La fugida. La sensació d’extermini i persecució els aguaita constantment. Es creuen. Es troben. Formen un grup heterogeni d’éssers amb una necessitat comuna. Resistir. Crear. El canvi i la incertesa per l’esdevenir es torna present. Sobreviure. Aguantar. No transigir. Travessar el desert. Descobrir que sostenint-se els uns als altres evitaran desaparèixer.

Siete personajes van hacia un lugar incierto. Escapan. Huyen porque fueron expulsados de su lugar de origen. La huida. La sensación de exterminio y persecución les acecha constantemente. Se cruzan. Se encuentran. Forman un grupo heterogéneo de seres con una necesidad común. Resistir. Crear. El cambio y la incertidumbre por el devenir se vuelve presente. Sobrevivir. Aguantar. No transigir. Atravesar el desierto. Descubrir que sosteniéndose los unos a los otros evitarán desaparecer.

Durada: 75 minuts
Gènere: Dansa
Direcció: Chevi Muraday
Intèrprets: Ernesto Alterio, Ana Erdozain, Sara Manzanos, Chevi Muraday, David Picazo, Maru Valdivielso i Alberto Velasco
Producció: Losdedae Compañía de Danza

* Preu de les entrades: 12 i 14 euros (públic general) – 10 i 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles