ENOCH ARDEN- Procambra

RECITAL POÈTIC

05/09/2014 06:56 hores

Enoch Arden és una història d’amor. Una història total que segueix la senda de Wuthering Heights (Cumbres borrascosas), publicada per Emily Brontë quasi vint anys abans, en 1847. La història, en un primer nivell, es desenvolupa al voltant d’un triangle amorós – Enoch, Annie i Philip, amics des de la infància–, un triangle on s’exalten els valors victorians de la família i l’amistat. No obstant açò, més enllà d’aquesta història més o menys a l’ús, Enoch Arden és molt més, i els seus vertaders protagonistes són la grandiosa passió d’Enoch Arden i el mar. Un espectacle vibrant que integra música, narració i cant, per a rescatar alguns fragments genials del repertori menys conegut del compositor alemany Richard Strauss.

——————

Enoch Arden es una historia de amor. Una historiatotalquesiguelasendadeWuthering Heights (Cumbres borrascosas), publicada por Emily Brontë casi veinte años antes, en 1847. La historia, en un primer nivel, se desarrolla alrededor de un triángulo amoroso – Enoch, Annie y Philip, amigos desde la infancia–, un triángulo donde se exaltan los valores victorianos de la familia y la amistad. No obstante eso, más allá de esta historia más o menos al uso, Enoch Arden es mucho más, y sus verdaderos protagonistas son la grandiosa pasión de Enoch Arden y el mar. Un espectáculo vibrante que integra música, narración y canto, para rescatar algunos fragmentos geniales del repertorio menos conocido del compositor alemán Richard Strauss.

Durada: 70 minuts
Gènere: Concert – recital poètic
Idioma: valencià
Direcció: Rosana Pastor
Intèrprets: Rosana Pastor, Óscar Oliver i Vicente Antequera
Producció: Procambra i Rosana Pastor

Preu: 6, 8 i 10 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles