ERNESTO LLORENS NEW YORK-JAZZ PROJECT

AMB LA UNIÓ MUSICAL D'ALCOI

17/09/2017 18:55 hores

Original concert, amb sorpreses i convidats especials, de la mà de la Societat Unió Musical d’Alcoi i el grup Ernesto Llorens New York-Jazz Project, amb una primera part on Ernesto Llorens i el seu grup interpretarà una interessant selecció de temes propis i estàndards de jazz. En la segona, sota la dirección de Gaspar Nadal, actuarà la banda simfònica de la Unió Musical d’Alcoi i els alumnes de l’escola de música en un divertit ensemble amb el grup de jazz.

Original concierto, con sorpresas e invitados especiales, de la mano de la Societat Unió Musical d’Alcoi y el grupo Ernesto Llorens New York-Jazz Project, con una primera parte donde Ernesto Llorens y su formación interpretarán una interesante selección de temas propios y estándares de jazz. En la segunda, bajo la dirección de Gaspar Nadal, actuará la banda sinfónica de la Unión Musical d’Alcoi y los alumnos de la escuela de música en un divertido ensemble con el grupo jazz.

Gènere: jazz i música simfònica de banda
Intèrprets: Ernesto Llorens (violí), Taulant Mehmeti (guitarra), Jeong Lim Yang (contrabaix) i Diego Joaquín Ramírez (bateria) i els i les músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi.
Producció: Societat Unió Musical d’Alcoi

* Preu de les entrades: 10 euros. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.

Umda (2)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles