ERNESTO LLORENS NEW YORK-JAZZ PROJECT

AMB LA UNIÓ MUSICAL D'ALCOI

17/09/2017 18:55 hores

Original concert, amb sorpreses i convidats especials, de la mà de la Societat Unió Musical d’Alcoi i el grup Ernesto Llorens New York-Jazz Project, amb una primera part on Ernesto Llorens i el seu grup interpretarà una interessant selecció de temes propis i estàndards de jazz. En la segona, sota la dirección de Gaspar Nadal, actuarà la banda simfònica de la Unió Musical d’Alcoi i els alumnes de l’escola de música en un divertit ensemble amb el grup de jazz.

Original concierto, con sorpresas e invitados especiales, de la mano de la Societat Unió Musical d’Alcoi y el grupo Ernesto Llorens New York-Jazz Project, con una primera parte donde Ernesto Llorens y su formación interpretarán una interesante selección de temas propios y estándares de jazz. En la segunda, bajo la dirección de Gaspar Nadal, actuará la banda sinfónica de la Unión Musical d’Alcoi y los alumnos de la escuela de música en un divertido ensemble con el grupo jazz.

Gènere: jazz i música simfònica de banda
Intèrprets: Ernesto Llorens (violí), Taulant Mehmeti (guitarra), Jeong Lim Yang (contrabaix) i Diego Joaquín Ramírez (bateria) i els i les músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi.
Producció: Societat Unió Musical d’Alcoi

* Preu de les entrades: 10 euros. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.

Umda (2)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles