Esclats, amb Gabriele Baldocci i Daniel Rivera

MÚSICA DE CAMBRA

28/09/2013 16:49 hores

El Quartet de Percussió ‘Esclats’, dirigit per l’alcoià Juan Ponsoda, visita la ciutat acompanyat per dos grans pianistes en un espectacle únic. Gabriele Baldocci és un dels pianistes italians més aclamats. Al febrer del 2008, va conformar un duo amb Martha Argerich, i ha actuat amb ella regularment des d’aquell moment. En el 2009, va conformar al seu torn, un duo amb el pianista argentí Daniel Rivera, amb qui pròximament gravarà repertori de música Russa.

El Cuarteto de Percusión ‘Esclats’, capitaneado por el alcoyano Juan Ponsoda, visita la ciudad acompañado por dos grandes pianistas en un espectáculo único. Gabriele Baldocci es un de los pianistas italianos más aclamados. En febrero del 2008, conformó un dúo con Martha Argerich, y ha actuado con ella regularmente desde ese entonces. En el 2009, conformó a su vez, un dúo con el pianista argentino Daniel Rivera, con quien próximamente grabará repertorio de música Rusa.

Durada: 90 minuts
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi
Intèrprets: Gabriele Baldocci i Daniel Rivera al piano. Esclats són: Juan ponsoda (Alcoi), Antonio Sola (Almoradí), Enrique González (San Miguel de Salinas) i Juan F. Carrillo (Múrcia).
Preu: des dels 12 fins els 25 euros
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA). Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi.
Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807
Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles