ESCOLANIA MISTERI D’ELX

Arxiconfraria Verge dels Lliris

08/07/2016 11:42 hores

Les veus blanques de l’Escolania del Misteri d’Elx oferiran un concert en commemoració del 75 aniversari de la proclamació de la Verge dels Lliris com a patrona d’Alcoi. Fent un recorregut musical amb peces de diversos autors i obres com a ‘Ave María’ d’Arcadet, ‘Glorious’ de David Achuleta, ‘Ave María’ de G. Caccini, ‘Por lo bello de la tierra’ de John Rutter, així com una selecció de motets del Misteri d’Elx, entre altres, ‘Salve Regina Princesa’, ‘Araceli’, ‘Coronación’ i ‘Gloria’. El cor de veus blanques en el Misteri d’Elx (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2001) compta amb més de cinc-cents anys de tradició ininterrompuda. Actualment està format per 48 veus de xiquets entre 7 i 14 anys i un cor juvenil de 29 veus amb xics i xiques d’entre 15 i a 17 anys.

Las voces blancas de la Escolanía del Misteri d’Elx ofrecerán un concierto en conmemoración del 75 aniversario de la proclamación de la Virgen de los Lirios como patrona de Alcoy. Haciendo un recorrido musical con piezas de diversos autores y obras como ‘Ave María’ de Arcadet, ‘Glorious’ de David Achuleta, ‘Ave María’ de G. Caccini, ‘Por lo bello de la tierra’ de John Rutter, así como una selección de motetes del Misteri d’Elx, entre otras, ‘Salve Regina Princesa’, ‘Araceli’, ‘Coronación’ y ‘Gloria’. El coro de voces blancas en el Misterio de Elche (Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO en 2001) cuenta con más de quinientos años de tradición ininterrumpida. Actualmente está formado por 48 voces de niños entre 7 y 14 años y un coro juvenil de 29 voces con chicos y chicas de entre 15 y a 17 años.

Durada: 90 minuts
Gènere: Concert
Direcció: Francisco Javier Gonzálvez Valero
Intèrprets: Escolania del Misteri d’Elx
Producció: Patronat del Misteri d’Elx

Preu de les entrades: 10 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles