ESTRELLADOS

Cía. de Danza Fernando Hurtado

30/08/2016 11:49 hores

Un circ quasi abandonat. Artistes a punt de deixar la que va ser la seua casa durant molt temps. Sembla que no hi ha volta arrere, però les paraules d’algú poden canviar-ho tot. Generar… “un últim intent”; ara de debò “el més difícil encara”. Tots els integrants del circ s’uneixen per a alçar la carpa una altra vegada. Posar-se en forma, renovar els números i intentar ser el que eren. Tornar a brillar amb la seua pròpia llum. A partir d’ara res ni ningú podrà canviar la seua manera de veure les coses, de veure la vida.

Un circo casi abandonado. Artistas a punto de dejar la que fue su casa durante mucho tiempo. Parece que no hay vuelta atrás, pero las palabras de alguien pueden cambiarlo todo. Generar… “un último intento”; ahora de verdad “el más difícil todavía”. Todos los integrantes del circo se unen para levantar la carpa otra vez. Ponerse en forma, renovar los números e intentar ser lo que eran. Volver a brillar con su propia luz. A partir de ahora nada ni nadie podrá cambiar su manera de ver las cosas, de ver la vida.

Durada: 60 minuts
Gènere: Teatre-dansa familiar
Director: Fernando Hurtado
Coreografia: Fernando Hurtado i Cía. de Danza Fernando Hurtado
Intèrprets: Inma Montalvo, Leticia Gude, Fernando Hurtado/ Abraham Muñoz, Carlos López/Sergio Fuentes, Marie Klimesova/Celia López i Pablo Lomba
Producció: Cía. de Danza Fernando Hurtado

Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles