FA 25 ANYS!

HIROSHI FUJII A BENEFICI D'AFA

22/11/2018 12:44 hores

Concert de guitarra clàssica d’Hiroshi Fujii amb motiu del 25 aniversari de la seva vida a Alcoi. Un concert diferent amb obres d’autors com Granados, Tárrega, Barris, Ponce, Myers, Tedescoi, José Luís González, que culminarà amb Nadales. Tot interpretat per Hiroshi amb la seva guitarra i cantat pel cor d’usuaris de Centre de Dia de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca “RECORDEM En CANTAR”. També s’interpretarà Platero i Jo de Juan Ramón Jiménez amb narració, soprano i la guitarra. A la sortida es lliurarà un CD amb les obres interpretades en el concert al públic assistent. Festa, solidaritat i espectacle s’entremesclen en aquest concert.

Concierto de guitarra clásica de Hiroshi Fujii con motivo del 25 aniversario de su vida en Alcoy. Un concierto diferente con obras de autores como Granados, Tárrega, Barrios, Ponce, Myers, Tedesco y Jose Luis González, que culminará con Villancicos interpretado por Hiroshi con su guitarra y cantado por el coro de usuarios de Centro de Día de la Asociación de Familiares y Amigos de Enfermos de Alzheimer de Alcoy y Comarca “RECORDAMOS AL CANTAR”. También se interpretará Platero y Yo de Juan Ramón Jiménez con narración, soprano y la guitarra. A la salida se entregará un CD con las obras interpretadas en el concierto al público asistente. Fiesta, solidaridad y espectáculo se entremezclan en este concierto.

* Preu de les entrades: 10 euros.

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles