FUEGO

COMPAÑÍA ANTONIO GADES

01/02/2020 19:30 hores

Coincidint amb el desé aniversari de la defunció d’Antonio Gades, la Fundació que porta el seu nom es va disposar a escometre un repte d’especial transcendència: posar en peus la versió de “El amor Brujo” que amb el títol de “Fuego” va suposar el segon acostament escènic del coreògraf alacantí al ballet de Manuel de Falla. Exponent del més pur segell Gades: “tornar a la tradició si es vol evolucionar”, és aquest ballet una obra de transició entre els ja mítics muntatges de Carmen i Fuenteovejuna. Va ser també l’última de les col·laboracions del ja mític tàndem difusor del flamenc Gades-Saura, i va seguir la mateixa pauta que havien seguit amb Carmen: primer pel·lícula i després ballet.

Coincidiendo con el décimo aniversario del fallecimiento de Antonio Gades, la Fundación que lleva su nombre se dispuso a acometer un reto de especial trascendencia: poner en pie la versión de “El amor Brujo” que con el título de “Fuego” supuso el segundo acercamiento escénico del coreógrafo alicantino al ballet de Manuel de Falla. Exponente del más puro sello Gades: “volver a la tradición si se quiere evolucionar”, es este ballet una obra de transición entre los ya míticos montajes de Carmen y Fuenteovejuna. Fue también la última de las colaboraciones del ya mítico tándem difusor del flamenco Gades-Saura, y siguió la misma pauta que habían seguido con Carmen: primero película y después ballet.


Multimèdia


Preus i horaris

Preu entre 25 i 40€

Les entrades es poden adquirir a la seu de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi en el seu horari habitual i en la taquilla el mateix dia de l'esdeveniment.

D'acord amb el conveni de col·laboració signat entre l'AAMA i l'Ajuntament, l'Associació posa a disposició del Teatre, 75 entrades distribuïdes entre les diferents zones, per al Club de l'Espectador, que podran adquirir en les oficines de l'Associació, prèvia presentació del carnet acreditatiu.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles