FUTUR3MOS: ÁLEX ROVIRA

LA BUENA SUERTE

18/03/2020 19:00 hores

Conferència inspiradora del reconegut conferenciant internacional Álex Rovira. El tema central serà la cultura com a clau de la transformació i excel·lència empresarial. Álex Rovira és un empresari, escriptor, economista, conferenciant internacional i consultor espanyol. Ha venut prop de vuit milions de còpies dels seus diferents títols, sent alguns d’ells número 1 de vendes a Espanya, tant en llengua catalana, espanyola i altres idiomes.

Conferencia inspiradora del reconocido conferenciante internacional Álex Rovira. El tema central será la cultura como clave de la transformación y excelencia empresarial. Álex Rovira es un empresario, escritor, economista, conferenciante internacional y consultor español. Ha vendido cerca de ocho millones de copias de sus diferentes títulos, siendo algunos de ellos número 1 de ventas en España, tanto en lengua catalana, española y otros idiomas.


Multimèdia


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Aquest esdeveniment ha sigut cancel·lat seguint les directrius de tancament d'espais públics dictades per l'Ajuntament d'Alcoi amb motiu del Covid-19. S'està treballant per a fixar noves dates o per a determinar el procediment de devolució de les localitats adquirides. D'ací a poc temps els podrem oferir més informació a aquest respecte.

Calendari d'espectacles