Gala Acovifa

ACTE SOCIAL

14/01/2014 10:09 hores

L’Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar -ACOVIFA- organitza una nova Gala de Dansa a benefici de la mateixa entitat. Durant aquestes dues hores de festa comptarem amb les actuacions del Ballet del Conservatori d’Alcoi, el Ballet Ana Botella, el Ballet Virginia Bolufer, el Ballet Inma Cortés, D3 Jóvenes Artistas, el Ballet Gawazi, el Ballet Carmina Nadal, l’Estudi de Dansa Maite Ponsoda, el Ballet Onsen, el Ballet Rafa Felipe, el Ballet Elena Tudela i Vanesa Pastor.

La Asociación Comarcal Contra la Violencia de Género y Familiar -ACOVIFA- organiza una nueva Gala de Danza a beneficio de la misma entidad. Durante estas dos horas de fiesta contaremos con las actuaciones del Ballet del Conservatorio de Alcoi, el Ballet Ana Botella, el Ballet Virginia Bolufer, el Ballet Inma Cortés, D3 Jóvenes Artistas, el Ballet Gawazi, el Ballet Carmina Nadal, el Estudio de Danza Maite Ponsoda, el Ballet Onsen, el Ballet Rafa Felipe, el Ballet Elena Tudela y Vanesa Pastor.

Gènere: Dansa
Durada: 120 minuts
Producció: ACOVIFA (Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar) – Ajuntament d’Alcoi
Preu: 8 i 10 euros -venda d’entrades a les acadèmies i centres de dansa, i a les llibreries Llorens i Exlibris
Més informació: Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar- ACOVIFA. Carrer Perú 42, Alcoi. Telèfon: 669 823 690. Correu electrònic: acovifa@hotmail.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles