Gala-Concert de la UDP

ACTE SOCIAL

27/09/2013 11:56 hores

La Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats- Associació Serpis UDP d’Alcoi celebra la seua gala-concert en companyia de grans amics. Amb ells estarà la ‘Orquesta Armónica Alcoyana’, dirigida per Enrique Peidró Baldó i la Societat Musical Nova d’Alcoi, amb Joan Doménech al front. A més, la Coral Serpis UDP rebrà la visita, també a l’escenari, de l’Orfeó Contestà Just Salvador de Cocentaina. Però a banda de la música, al Teatre Calderón també hi haurà ball, de la mà del Ballet de Virginia Bolufer. Per últim, gaudirem de les interpretacions de la soprano Charo Martos, la mezzosoprano Elisa Santonja, el baríton Juan Javier Gisbert i el tenor Agustín García.

La Unión Democrática de Pensionistas y Jubilados- Asociación Serpis UDP de Alcoi celebra su gala-concierto en compañía de grandes amigos. Con ellos estará la ‘Orquesta Armónica Alcoyana’, dirigida por Enrique Peidró Baldó y la Societat Musical Nova d’Alcoi, con Joan Doménech al frente. Además, la Coral Serpis UDP recibirá la visita, también en el escenario, del Orfeón Contestano Justo Salvador de Cocentaina. Pero además de la música, en el Teatro Calderón también habrá baile, de la mano del Ballet de Virginia Bolufer. Por último, disfrutaremos de las interpretaciones de la soprano Charo Martos, la mezzosoprano Elisa Santonja, el barítono Juan Javier Gisbert y el tenor Agustín García.

Durada: 150 minuts
Producció: Unió Democràtica de Pensionistes
Preu: Invitació
Més informació: Unió Democràtica de Pensionistes Serpis UDP. Carrer Gabriel Miró 12, Alcoi.
Telèfon: 96 652 26 01


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles