Gala ‘Dependents a Escena’

ACTE SOCIAL

07/01/2014 09:00 hores

La Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència de l’Alcoià i el Comtat celebra l’acte artístic i reivindicatiu ‘Dependents a Escena’. Presentat i conduït per la periodista alcoiana Reis Juan (ex-treballadora de Ràdio 9), recollirà les actuacions del cantautor contestà Andreu Valor, el grup de teatre amateur Faula Teatre, el Cor de la Universitat Sènior de la UPV, un ‘flash mob’ de la PAH Alcoi i els grups de dolçainers i tabaleters de Barxell, La Cordeta, El Rebuig i La Degollà. La Plataforma convida a tots els ciutadans i ciutadanes a prendre part d’aquest acte, per a compartir una bona estona artística -i reivindicativa- amb la consigna de ‘Per tu i per tots, defensem als dependents’, ja que ‘Tots podem ser dependents’, algun dia.

————————–

La Plataforma en Defensa de la Ley de la Dependencia de l’Alcoià y el Comtat celebra el acto artístico y reivindicativo ‘Dependents a Escena’. Presentado y conducido por la periodista alcoyana Reis Juan (ex-trabajadora de Radio 9), recogerá las actuaciones del cantautor contestano Andreu Valor, el grupo de teatro amateur Faula Teatro, el Coro de la Universidad Sénior de la UPV, un ‘flash mob’ de la PAH Alcoi y los grupos de dolçainers y tabaleters de Barxell, La Cordeta, El Rebuig y La Degollà. La Plataforma invita a todos los ciudadanos y ciudadanas a tomar parte de este acto, para compartir un buen rato artístico -y reivindicativo- con la consigna de ‘Por ti y por todos, defendemos a los dependientes’, puesto que ‘Todos podemos ser dependientes’, algún día.

Durada: 120 minuts
Preu: Amb invitació telefonant al 697 88 17 62
Producció: Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència de l’Alcoià i el Comtat, PAH Alcoi, Associacions de Veïns d’Alcoi i Ajuntament d’Alcoi


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles