Gala ‘Dependents a Escena’

ACTE SOCIAL

07/01/2014 09:00 hores

La Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència de l’Alcoià i el Comtat celebra l’acte artístic i reivindicatiu ‘Dependents a Escena’. Presentat i conduït per la periodista alcoiana Reis Juan (ex-treballadora de Ràdio 9), recollirà les actuacions del cantautor contestà Andreu Valor, el grup de teatre amateur Faula Teatre, el Cor de la Universitat Sènior de la UPV, un ‘flash mob’ de la PAH Alcoi i els grups de dolçainers i tabaleters de Barxell, La Cordeta, El Rebuig i La Degollà. La Plataforma convida a tots els ciutadans i ciutadanes a prendre part d’aquest acte, per a compartir una bona estona artística -i reivindicativa- amb la consigna de ‘Per tu i per tots, defensem als dependents’, ja que ‘Tots podem ser dependents’, algun dia.

————————–

La Plataforma en Defensa de la Ley de la Dependencia de l’Alcoià y el Comtat celebra el acto artístico y reivindicativo ‘Dependents a Escena’. Presentado y conducido por la periodista alcoyana Reis Juan (ex-trabajadora de Radio 9), recogerá las actuaciones del cantautor contestano Andreu Valor, el grupo de teatro amateur Faula Teatro, el Coro de la Universidad Sénior de la UPV, un ‘flash mob’ de la PAH Alcoi y los grupos de dolçainers y tabaleters de Barxell, La Cordeta, El Rebuig y La Degollà. La Plataforma invita a todos los ciudadanos y ciudadanas a tomar parte de este acto, para compartir un buen rato artístico -y reivindicativo- con la consigna de ‘Por ti y por todos, defendemos a los dependientes’, puesto que ‘Todos podemos ser dependientes’, algún día.

Durada: 120 minuts
Preu: Amb invitació telefonant al 697 88 17 62
Producció: Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència de l’Alcoià i el Comtat, PAH Alcoi, Associacions de Veïns d’Alcoi i Ajuntament d’Alcoi


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles