GALA LÍRICA ‘EL TRABAJO’

HOMENATGE A CHELO I EUGENIO VALLS

11/05/2019 19:00 hores

Espectacle organitzat per la Societat El Trabajo per a homenatjar un duet còmic meravellós, com són Chelo Valls i Eugenio Valls. Dos entranyables protagonistes del nostre gènere líric i dos autèntics actors amb eixe do tan difícil com és la comicitat en teatre. L’Agrupació Lírica s’adhereix a aquest homenatge tan merescut, i igual que la Societat, donem les gràcies als intèrprets solistes per la seua desinteressada participació.

Espectáculo organizado por la Sociedad El Trabajo para homenajear un dúo cómico maravilloso, como son Chelo Valls y Eugenio Valls. Dos entrañables protagonistas de nuestro género lírico y dos auténticos actores con ese don tan difícil como es la comicidad en teatro. La Agrupación Lírica se adhiere a este homenaje tan merecido, e igual que la Sociedad, damos las gracias a los intérpretes solistas por su desinteresada participación.


Fitxa artística

Gènere
Música de sarsuela

Direcció
Alfonso Marcos (director del cor), Javier Pérez (director del cor), Inma Cortés (directora del ballet), Gregorio Casasempere (director musical) i Camilo Candela (coordinador)

Intèrprets i solistes
Cristina Faus, Javier Palacios, Carmen Avivar, Gemma Soler, Alberto Ballesta, Javier Pérez, Tania Bou, Silvia Aleixandre, José Zamora i J. Antonio Olcina. Amb l'Orquestra Simfònica d'Alcoi

Presentadors
Ajo Valls i J. Javier Gisbert


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 15 € (preu únic)

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles