GALA LÍRICA UDP

Associació Serpis UDP d’Alcoi

30/08/2016 11:38 hores

L’Associació Serpis UDP d’Alcoi celebra la seua gala lírica anual en companyia de grans amics. Amb ells estarà la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, dirigida per Vicente Juan Sanoguera Rubio. A més, la Coral Serpis UDP (dirigida per Enrique Peidro) rebrà la visita, també a l’escenari, de la Coral Polifònica Alcoiana (dirigida per Alexandra Soler). Per últim, gaudirem de les interpretacions dels solistes Juana Mª del Toro, Mª Carmen Yelo, José Manuel Mas, Javier Rubio, Javier Pérez, Charo Martos i Tania Bou.

La Asociación Serpis UDP de Alcoi celebra su gala lírica anual en compañía de grandes amigos. Con ellos estará la Corporación Musical Primitiva de Alcoi, dirigida por Vicente Juan Sanoguera Rubio. Además, la Coral Serpis UDP (dirigida por Enrique Peidro) recibirá la visita, también en el escenario, de la Coral Polifónica Alcoyana (dirigida por Alexandra Soler). Por último, disfrutaremos de las interpretaciones de los solistas Juana Mª del Toro, Mª Carmen Yelo, José Manuel Mas, Javier Rubio, Javier Pérez, Charo Martos y Tania Bou.

Gènere: Música i cant
Direcció: Vicente Juan Sanoguera Rubio
Intèrprets: Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, Coral Serpis UDP, Coral Polifònica Alcoiana, Agrupación Galas Líricas de Alicante, Juana Mª del Toro, Mª Carmen Yelo, José Manuel Mas, Javier Rubio, Javier Pérez, Charo Martos i Tania Bou
Producció: Associació de Jubilats i Pensionistes Serpis UDP

Preu de les entrades: accés amb invitació. Les localitats es poden recollir a l’Associació de Jubilats i Pensionistes Serpis UDP (Carrer Gabriel Miró 12, Alcoi – Telèfon: 96 652 26 01).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles