GALA UNICEF

ESCOLES DE DANSA

22/11/2018 12:25 hores

Una vegada més els ballets alcoians s’uneixen per una bona causa i es podran veure de forma conjunta muntatges del ballet d’Ana Botella, Ballet Gawazi i Associació D*3 Joves Artistes ballant en benefici d’Unicef per a contribuir i donar a conèixer la seua gran labor.

Una vez más los ballets alcoyanos se unen por una buena causa y se podrán ver de forma conjunta montajes del ballet de Ana Botella, Ballet Gawazi y Asociación D*3 Jóvenes Artistas bailando en beneficio de Unicef para contribuir y dar a conocer su gran labor.

* Preu de les entrades: 5 i 7 euros.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles