GALA UNICEF

A BENEFICI D'UNICEF

17/09/2017 18:48 hores

Una vegada més els ballets alcoians s’uneixen per una bona causa i d’aquesta forma podrem gaudir de forma conjunta dels muntatges del ballet d’Ana Botella, Ballet Gawazi i Associació D*3 Jóvenes Artistas. Tots i totes elles ballant en benefici d’Unicef per contribuir i donar a conéixer la seua gran feina.

Una vez más los ballets alcoyanos se unen por una buena causa y de esta forma podremos disfrutar de forma conjunta de los montajes del ballet de Ana Botella, Ballet Gawazi y Asociación D*3 Jóvenes Artistas. Todos y todas ellas bailando en beneficio de Unicef para contribuir y dar a conocer su gran trabajo.

Durada: 120 minuts
Gènere: dansa
Direcció: Ana Botella
Intèrprets: Ballet Ana Botella, Ballet Gawazi i D*3 Jóvenes Artistas

* Preu de les entrades: 5 (amfiteatre) i 7 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles