GALES DE FI DE CURS

ESCOLES DE DANSA

07/06/2016 14:37 hores

Les escoles de dansa d’Alcoi celebren les seues respectives gales de fi de curs al Teatre Calderón d’Alcoi en les dates i horaris següents:

Dijous 16 i divendres 17 de juny a les 20 hores
CENTRES DE DANSA BALLET INMA CORTÉS

Diumenge 26 de juny a les 19 hores
BALLET VIRGINIA BOLUFER

Dimarts 28 de juny a les 20 hores
MASTERS BALLET

Dimecres 29 de juny a les 20:30 hores
BALLET ANA BOTELLA

Dijous 30 de juny a les 20 hores
CENTRE DE DANSA B&B

* Per a obtenir més informació al voltant de la venda d’entrades, contactar directament amb el centre de dansa corresponent.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles