Gauthier Comedy: Toni Moog + Tomás García

HUMOR

14/01/2014 10:30 hores

Arriben al Teatre Calderón d’Alcoi, de la mà de Gauthier Comedy, dos genis de l’humor. Toni Moog és humorista, actor de teatre i col·laborador de televisió. En l’àmbit del teatre ha participat en espectacles com “Wanted: el show de los cómicos más buscados”, “Singles”, “Blanca Navidad” o “Facemoog”. I per altra banda també gaudirem amb Tomás García. Aquest “jovenet” es declara malagueny i malaguista pels 4 costats i a les 4 ficat al llit. Diu que és mig príncep perquè diu ser de sang blanc- i-blava. El diaque aconseguisca que la seua àvia diga correctament la paraula “kiwi” farà una festa. Però de pijama, que si no, no sap que posar-se.

Llegan al Teatre Calderón d’Alcoi, de la mano de Gauthier Comedy, dos genios del humor. Toni Moog es humorista, actor de teatro y colaborador de televisión. En el ámbito del teatro ha participado en espectáculos como “Wanted: el show de los cómicos más buscados”, “Singles”, “Blanca Navidad” o “Facemoog”. Y por otro lado también disfrutaremos con Tomás García. Este “jovencito” se declara malagueño y malaguista por los 4 costados y a las 4 acostado. Dice que es medio príncipe porque dice ser de sangre blanquiazul. El día que consiga que su abuela diga correctamente la palabra “kiwi” haá una fiesta. Pero de pijama, que si no, no sabe que ponerse.

Gènere: Humor
Idioma: Castellano
Producció: Gauthier Comedy
Preu: 12 i 15 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles