BAROQUE ITALIAN NIGHT

AMICS DE LA MÚSICA

17/09/2017 18:47 hores

Gran festí barroc amb tres importantíssimes obres del repertori italià. L’‘Stabat Mater’ de Giovanni Battista Pergolesi, un dels cims més alts de la música religiosa de tots els temps. L’‘Adagio en Sol Menor’ de Tomaso Albinoni, al qual li ha acompanyat la fama des de 1945, any de la seua publicació, una de les obres més populars del barroc. I, finalment, la ‘Gloria’ d’Antonio Vivaldi, qui és indiscutiblement un dels compositors més prolífics de la història. Un geni que mai no acabarem de descobrir del tot. El seu ‘Gloria RV 589’ és una de les seues composicions més famoses i majestuoses, la música de la qual generalment transmet pau i alegria.

Gran festín barroco con tres importantísimas obras del repertorio italiano. El ‘Stabat Mater’ de Giovanni Battista Pergolesi, una de las cumbres más altas de la música religiosa de todos los tiempos. El ‘Adagio en Sol Menor’ de Tomaso Albinoni, al que le ha acompañado la fama desde 1945, año de su publicación, una de las obras más populares del barroco. Y, por último, la Gloria de Antonio Vivaldi, quien es indiscutiblemente uno de los compositores más prolíficos de la historia. Un genio que nunca acabaremos de descubrir del todo. Su ‘Gloria RV 589’ es una de sus composiciones más famosas y majestuosas, cuya música generalmente transmite paz y regocijo.

Durada: 1 hora i 40 minuts
Gènere: música barroca
Direcció musical: Óscar Creus
Intèrprets: Valencia’s Classical Soloists (orquestra de cambra), Cor de Cambra de València (sota la direcció de Jaime Flors), Júlia Farrés-Llongueras (soprano), Sandra Ferrández (mezzosoprano) i Francesc Estévez (organista)
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 20 i 25 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs) i en taquilla el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles