Gospel & Swing: New Experience

GALA A BENEFICI DE L'AECC

30/03/2014 11:00 hores

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha organitzat una gala benèfica sota el títol ‘Gospel & Swing – New Experience’. Per a això comptarà amb la col·laboració de dues entitats musicals locals com són la Ciutat Big Band – dirigida per Moisés Olcina- i el Cor Gospel d’Alcoi – amb la direcció de Charly Samper-. Tots els músics i les veus que ací es recullen oferiran conjuntament un recital per contribuir en la lluita contra el càncer que porta avant l’AECC a la nostra comarca.

La Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) ha organizado una gala benéfica bajo el título ‘Gospel & Swing – New Experience’. Para ello contará con la colaboración de dos entidades musicales locales como son la Ciutat Big Band – dirigida por Moisés Olcina- y el Coro Gospel de Alcoi – con la dirección de Charly Samper-. Todos los músicos y las voces que aquí se recogen ofrecerán conjuntamente un recital para contribuir en la lucha contra el cáncer que lleva adelante la AECC en nuestra comarca.

Gènere: Swing i Gospel
Durada: 90 minuts
Producció: Associació Espanyola Contra el Càncer, Ciutat Big Band i el Cor Gospel d’Alcoi
Preu: 8 i 10 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles