Gospel & Swing: New Experience

GALA A BENEFICI DE L'AECC

30/03/2014 11:00 hores

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha organitzat una gala benèfica sota el títol ‘Gospel & Swing – New Experience’. Per a això comptarà amb la col·laboració de dues entitats musicals locals com són la Ciutat Big Band – dirigida per Moisés Olcina- i el Cor Gospel d’Alcoi – amb la direcció de Charly Samper-. Tots els músics i les veus que ací es recullen oferiran conjuntament un recital per contribuir en la lluita contra el càncer que porta avant l’AECC a la nostra comarca.

La Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) ha organizado una gala benéfica bajo el título ‘Gospel & Swing – New Experience’. Para ello contará con la colaboración de dos entidades musicales locales como son la Ciutat Big Band – dirigida por Moisés Olcina- y el Coro Gospel de Alcoi – con la dirección de Charly Samper-. Todos los músicos y las voces que aquí se recogen ofrecerán conjuntamente un recital para contribuir en la lucha contra el cáncer que lleva adelante la AECC en nuestra comarca.

Gènere: Swing i Gospel
Durada: 90 minuts
Producció: Associació Espanyola Contra el Càncer, Ciutat Big Band i el Cor Gospel d’Alcoi
Preu: 8 i 10 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles