GREASE

STUDIO 23 - AVZN

14/09/2017 15:27 hores

El musical, ambientat en 1959 en el Rydell High School, segueix les peripècies d’un grup d’adolescents, que es mouen entre les complexitats de l’amor, els cotxes i les carreres. I tot amanit amb els sons del primerenc rock and roll! Sandy i Danny han passat un romàntic i meravellós estiu junts, però les vacances s’acaben i els seus camins es separen. En tornar a l’institut tornen a trobar-se de manera sorprenent, però el problema és que la imatge i actitud de Danny no és la mateixa que durant l’estiu.

El musical, ambientado en 1959 en el Rydell High School, sigue las peripecias de un grupo de adolescentes, que se mueven entre las complejidades del amor, los coches y las carreras. ¡Y todo aderezado con los sonidos del primerizo rock and roll! Sandy y Danny han pasado un romántico y maravilloso verano juntos, pero las vacaciones se acabaron y sus caminos se separaron. Al regresar al instituto vuelven a encontrarse de manera sorpresiva, pero el problema es que la imagen y actitud de Danny no es la misma que durante el verano.

Durada: 2 hores i 20 minuts
Gènere: Teatre musical
Direcció: Noel Barrosos López
Intèrprets: Álex Carchano, Ana González, Pablo Gontan, Coral Mancha, Nicole Dónate, Iván Climent, Miguel Ilario, Esther Mulio, Oscar Ruiz, Andrea Jover, Olga Ruiz, Mauro Moncho, Priscila Carmona, Noel Barroso i Sheila Ragel
Producció: Studio 23

* Preu de les entrades: 10 euros (amfiteatre) i 12 euros (pati de butaques). A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles