GRUP BARXELL DE DOLÇAINES I TABALS

MÚSICA TRADICIONAL

15/09/2015 14:00 hores

Espectacle multidisciplinari per clausurar el 25é aniversari del grup en el qual s’unirà música, dansa i paraula. A l’espectacle es comptarà amb la col·laboració del Conservatori de Dansa d’Alcoi, el Ballet de Virginia Bolufer, la Societat Artístic-Musical el Valle de Càrcer i diversos grups convidats.

Espectáculo multidisciplinario para clausurar el 25º aniversario del grupo en el cual se unirá música, danza y palabra. En el espectáculo se contará con la colaboración del Conservatorio de Danza de Alcoi, el Ballet de Virginia Bolufer, la Sociedad Artístico-Musical Valle de Cárcer y varios grupos invitados.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música tradicional
Producció: Grup Barxell de Dolçaines i Tabals

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles