GUERRA

PLA, MUGURUZA I 'REFREE'

30/12/2015 16:07 hores

Una reflexió sobre la guerra i la forma en què ens l’expliquen que utilitza la música, el teatre, les projeccions i els efectes multimèdia per a crear un musical, tan provocador com irònic. Un soldat, una ciutat i un músic en directe. Són els tres protagonistes d’aquest muntatge, en el qual ens conviden a pensar si no ens dediquem a contemplar les atrocitats de la guerra com si fóra solament un espectacle que veiem des del sofà de casa i a preguntar-nos si és cert que, com ens volen fer creure, les guerres són inevitables, necessàries i fins i tot heroiques.

Una reflexión sobre la guerra y la forma en que nos la cuentan que utiliza la música, el teatro, las proyecciones y los efectos multimedia para crear un musical, tan provocador como irónico. Un soldado, una ciudad y un músico en directo. Son los tres protagonistas de este montaje, en el que nos invitan a pensar si no nos dedicamos a contemplar las atrocidades de la guerra como si fuera solo un espectáculo que vemos desde el sofá de casa y a preguntarnos si es cierto que, como nos quieren hacer creer, las guerras son inevitables, necesarias e incluso heroicas.

Durada: 80 minuts
Gènere: Música
Idea original: Albert Pla
Direcció: Pepe Miravete
Intèrprets: Albert Pla, Fermín Muguruza i Raül Fernández ‘Refree’
Producció: Grec 2015 Festival de Barcelona

Preu de les entrades: venda anticipada fins el 4 de febrer, 15 i 18 euros (públic general) – 15 (socis del Club de l’Espectador). Després del 4 de febrer, 20 i 24 euros (públic general) – 20 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles