HAMLET, de Shakespeare

Teatro Clásico de Sevilla

30/08/2016 11:25 hores

Un Hamlet nou, apassionant, definitiu com a obra escènica. El més extens drama de Shakespeare es troba entre les més influents i principals tragèdies en llengua anglesa. Un microcosmos per a mostrar-nos el cosmos de la humanitat. Les relacions, les consciències, les pors, les aspiracions… Un univers. Tan xicotet i condensat com en una corfa de nou. Com els personatges del nostre Hamlet. Impossibilitats per a escapar d’un espai, d’un món on segueixen amb el seu ser o no ser.

Un Hamlet novedoso, apasionante, definitivo como obra escénica. El más extenso drama de Shakespeare se encuentra entre las más influyentes y principales tragedias en lengua inglesa. Un microcosmos para mostrarnos el cosmos de la humanidad. Las relaciones, las conciencias, los miedos, las aspiraciones… Un universo. Tan pequeño y condensado como en una cáscara de nuez. Como los personajes de nuestro Hamlet. Imposibilitados para escapar de un espacio, de un mundo donde siguen con su ser o no ser.

Durada: 140 minuts
Gènere: Teatre clàssic
Idioma: Castellà
Autor: William Shakespeare
Direcció: Alfonso Zurro
Intèrprets: Pablo Gómez-Pando, Juan Motilla, Amparo Marín, Manuel Monteagudo, Rebeca Torres, Antonio Campos, José Luis Verguizas, José Luis Bustillo i Manuel Rodríguez
Producció: Teatro Clásico de Sevilla

Preu de les entrades: 12 i 15 euros (públic general) – 10 i 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles