HANSEL Y GRETEL

ÖPERA DIVERTIMENTO

23/03/2016 11:54 hores

Els germans Hansel i Gretel es perden en el bosc mentre arrepleguen maduixes. Els seus pares ixen en la seua recerca, temorosos que els xiquets caiguen en les mans d’una malvada bruixa que habita en el bosc. En efecte, els germans han arribat fins a una casa feta de dolços i xocolata; en ella viu la malvada bruixa, que captura als xiquets, amb l’evident intenció que siguen l’ingredient principal d’un exquisit pastís. Es tracta de l’adaptació de l’òpera en tres actes Hansel i Gretel de Engelbert Hunperdinck sobre llibret d’A. Wette, germà del compositor i basada en el conte dels germans Grimm.

Los hermanos Hansel y Gretel se pierden en el bosque mientras recogen fresas. Sus padres salen en su busca, temerosos de que los niños caigan en las garras de una malvada bruja que habita en el bosque. En efecto, los hermanos han llegado hasta una casa hecha de dulces y chocolate; en ella vive la malvada bruja, que captura a los niños, con la evidente intención de que sean el ingrediente principal de un exquisito pastel. Se trata de la adaptación de la ópera en tres actos Hansel y Gretel de Engelbert Hunperdinck sobre libreto de A. Wette, hermano del compositor y basada en el cuento de los hermanos Grimm.

Durada: 60 minuts
Gènere: Òpera infantil
Producció: Öpera Divertimento / Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu de les entrades: 15 euros (públic general) i 5 euros (menors de 14 anys). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles