HEIAN, Zen del Sur-Contemporary Circus

CIRC

15/09/2015 13:55 hores

‘Heian’ és un espectacle multidisciplinari on música en viu, dansa acrobàtica i circ es fusionen per a oferir a l’espectador una proposta carregada de força i sensibilitat. L’obra descriu una sendera cap a un estat emocional d’equilibri i benestar. El diàleg entre música, moviment i control corporal generen sensacions que transcorren des de sentir-nos presos per una emoció fins a trobar eixa calma.

‘Heian’ es un espectáculo multidisciplinar donde música en vivo, danza acrobática y circo se fusionan para ofrecer al espectador una propuesta cargada de fuerza y sensibilidad. La obra describe un sendero hacia un estado emocional de equilibrio y bienestar. El diálogo entre música, movimiento y control corporal generan sensaciones que transcurren desde sentirnos presos por una emoción hasta encontrar esa calma.

Durada: 50 minuts
Gènere: Dansa, circ i música
Direcció: Zen del Sur & Rob Tannion (Austràlia). amb coreografia de Carlos López i Antonio Vargas
Intèrprets: Carlos López, Antonio Vargas, María Prado, Marta González, Rubén Llorach i Miguel Hiroshi
Producció: Zen del Sur, Contemporary Circus

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles