HIROSHI FUJII

A BENEFICI D'AFA ALCOI

23/03/2016 11:40 hores

El japonés més alcoià del món, Hiroshi Fujii, ofereix un especial concert de guitarra emmarcat dins dels actes que ha vingut organitzant per celebrar la seua designació com a Director de l’Himne de les Festes de Sant Jordi 2016. A més, en aquesta ocasió Hiroshi Fujii comptarà amb col·laboracions de luxe com seran les dels usuaris del Centre de Dia gestionat per l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca. A més, adquirint una entrada per a aquest concert els assistents rebran un especial obsequi: el disc ‘Reconquista’ d’Hiroshi Fujii.

El japonés más alcoyano del mundo, Hiroshi Fujii, ofrece un especial concierto de guitarra enmarcado dentro de los actos que ha venido organizando para celebrar su designación como Director del Himne de les Festes de Sant Jordi 2016. Además, en esta ocasión Hiroshi Fujii contará con colaboraciones de lujo como serán las de los usuarios del Centro de Día gestionado por la Asociación de Familiares y Amigos de Enfermos de Alzheimer de Alcoi y Comarca. Además, adquiriendo una entrada para este concierto los asistentes recibirán un especial obsequio: el disco ‘Reconquista’ de Hiroshi Fujii.

Gènere: Recital de guitarra
Producció: Hiroshi Fujii i l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca

Preu de les entrades: 8 euros (inclou el cd ‘Reconquista’ d’Hiroshi Fujii). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles