III GALA DE CONSERVATORIS

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

21/03/2017 12:08 hores

El Dia Internacional de la Dansa va ser establit per la Unesco en 1982, atenent a una iniciativa del Comitè Internacional de Dansa. Per a celebrar la dansa, es va triar el 29 d’abril, per ser el natalici de Jean-Georges Noverre, innovador i estudiós d’aquest art, mestre i creador del ballet modern. Des del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi s’ha volgut donar embranzida a aquesta celebració amb una gala de dansa que reunirà a un centenar de ballarines arribades dels conservatoris d’Alacant, Benidorm, Novelda, Sant Vicent del Raspeig i el centre amfitrió d’Alcoi.

El Día Internacional de la Danza fue establecido por la Unesco en 1982, atendiendo a una iniciativa del Comité Internacional de Danza. Para celebrar la danza, se eligió el 29 de abril, por ser el natalicio de Jean-Georges Noverre, innovador y estudioso de este arte, maestro y creador del ballet moderno. Desde el Conservatorio Municipal de Danza de Alcoi se ha querido dar empuje a esta celebración con una gala de danza que reunirá a un centenar de bailarinas llegadas de los conservatorios de Benidorm, Alacant, Novelda, Sant Vicent del Raspeig y el centro anfitrión de Alcoi.

Durada: 120 minuts
Gènere: Dansa
Producció: Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi

* Entrades per invitació: invitacions disponibles a la secretaria del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi en horari de 19 a 20:30 hores. Les invitacions s’hauran d’intercanviar per entrades a la taquilla del Centre Cultural o al Teatre Calderón.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles