III GALA DE CONSERVATORIS

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

21/03/2017 12:08 hores

El Dia Internacional de la Dansa va ser establit per la Unesco en 1982, atenent a una iniciativa del Comitè Internacional de Dansa. Per a celebrar la dansa, es va triar el 29 d’abril, per ser el natalici de Jean-Georges Noverre, innovador i estudiós d’aquest art, mestre i creador del ballet modern. Des del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi s’ha volgut donar embranzida a aquesta celebració amb una gala de dansa que reunirà a un centenar de ballarines arribades dels conservatoris d’Alacant, Benidorm, Novelda, Sant Vicent del Raspeig i el centre amfitrió d’Alcoi.

El Día Internacional de la Danza fue establecido por la Unesco en 1982, atendiendo a una iniciativa del Comité Internacional de Danza. Para celebrar la danza, se eligió el 29 de abril, por ser el natalicio de Jean-Georges Noverre, innovador y estudioso de este arte, maestro y creador del ballet moderno. Desde el Conservatorio Municipal de Danza de Alcoi se ha querido dar empuje a esta celebración con una gala de danza que reunirá a un centenar de bailarinas llegadas de los conservatorios de Benidorm, Alacant, Novelda, Sant Vicent del Raspeig y el centro anfitrión de Alcoi.

Durada: 120 minuts
Gènere: Dansa
Producció: Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi

* Entrades per invitació: invitacions disponibles a la secretaria del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi en horari de 19 a 20:30 hores. Les invitacions s’hauran d’intercanviar per entrades a la taquilla del Centre Cultural o al Teatre Calderón.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles