IV GALA DE CONSERVATORIS

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

22/12/2017 12:28 hores

El Dia Internacional de la Dansa va ser establit en 1982 per la Unesco, atenent a una iniciativa del Comité Internacional de Dansa. Per celebrar-ho, es va triar el 29 d’abril, per ser el natalici de Jean-Georges Noverre, innovador i estudiós d’aquest art, mestre i creador del ballet modern. Des del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi s’ha volgut donar empenta a aquesta celebració amb una gala anual de dansa que reunirà un centenar de ballarins i ballarines arribats dels conservatoris d’Alacant, Benidorm, Novelda, Sant Vicent del Raspeig i Alcoi com a centre amfitrió.

El Día Internacional de la Danza fue establecido por la Unesco en 1982, atendiendo a una iniciativa del Comité Internacional de Danza. Para celebrarlo, se eligió el 29 de abril, por ser el natalicio de Jean-Georges Noverre, innovador y estudioso de este arte, maestro y creador del ballet moderno. Desde el Conservatorio Municipal de Danza de Alcoi se ha querido dar empuje a esta celebración con una gala anual de danza que reunirá a un centenar de bailarinas y bailarines llegados de los conservatorios de Alicante, Benidorm, Novelda, Sant Vicent del Raspeig y Alcoy como centro anfitrión.

* Entrada gratuïta per invitació. Retirada d’invitacions al Conservatori Municipal de Dansa al carrer Joan Cantó, 2.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles