JA VE NADAL, Unió Musical amb Pep ‘Botifarra’

MÚSICA DE BANDA

15/09/2015 14:16 hores

Segons el musicòleg Josep Vicent Frechina, el nou treball de Pep Gimeno ‘Botifarra’ representa una “obligada referència en la darrera re-popularització del cançoner tradicional valencià”, un trajecte musical que fa carretera pel País Valencià i cada nadala fa parada a un poble diferent, com ara Vilallonga, Genovès, Algemesí, Bocairent o Moixent. L’estil arrelat i l’autenticitat de l’artista porta una bona colla de músics: Xus Belda, Pere Ródenas, Néstor Mont, Emili Vera, Paco Lucas, Merxe Martínez i Ahmed Touzani. A aquests, i ja en la segona part del concert, es sumarà la Unió Musical d’Alcoi, dirigits pel seu mestre Gaspar Nadal Maronda, creant una meravellosa fusió entre rondalla, veu i banda de música.

Según el musicólogo Josep Vicent Frechina, el nuevo trabajo de Pep Gimeno ‘Botifarra’ representa una “obligada referencia en la última re-popularización del cancionero tradicional valenciano”, un trayecto musical que hace camino por el País Valencià y cada villancico hace parada en un pueblo diferente, como por ejemplo Villalonga, Genovès, Algemesí, Bocairent o Moixent. El estilo arraigado y la autenticidad del artista trae consigo un buen grupo de músicos: Xus Belda, Pere Ródenas, Néstor Mont, Emili Vera, Paco Lucas, Merxe Martínez y Ahmed Touzani. A estos, y ya en la segunda parte del concierto, se sumará la Unió Musical d’Alcoi, dirigidos por su maestro Gaspar Nadal Maronda, creando una maravillosa fusión entre rondalla, voz y banda de música.

Durada: 100 minuts
Gènere: Música de banda
Direcció: Gaspar Nadal Maronda
Intèrprets: Societat Unió Musical d’Alcoi, rondalla i Pep ‘Botifarra’
Producció: Societat Unió Musical d’Alcoi

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles