Janice Harrington Quartet

MÚSICA JAZZ-BLUES

28/09/2013 16:57 hores

La cantant nord-americana Janice Harrington compta amb una extensa trajectòria professional plagada d’èxits i reconeixement a nivell mundial. Nascuda a Cleveland (EUA) creix envoltada per la tradició de la música negra nord-americana i inicia la seua carrera a principis dels anys 60 com a cantant de Jazz, Blues i Gospel, tres gèneres amb una arrel comú que Harrington ha sabut compatibilitzar amb bon saber fer al llarg de la seua carrera. La seua qualitat com a artista li han valgut a aquesta fabulosa cantant l’apel·latiu de “The Queen of Jazz, Blues and Gospel” un reconeixement just a l’altura de la seua singular personalitat i del seu valor musical.

La cantante norteamericana Janice Harrington cuenta con una extensa trayectoria profesional plagada de éxitos y reconocimiento a nivel mundial. Nacida en Cleveland (EEUU) crece rodeada por la tradición de la música negra norteamericana e inicia su carrera a principios de los años 60 como cantante de Jazz, Blues y Gospel, tres géneros con una raíz común que Harrington ha sabido compatibilizar con gran maestría a lo largo de su carrera. Su calidad como artista le han valido a esta fabulosa cantante el apelativo de “The Queen of Jazz, Blues and Gospel” un reconocimiento justo a la altura de su singular personalidad y de su valía musical.

Durada: 90 minuts
Producció: Snibor Produccionesclubespectador
Intèrprets: Janice Harrington (veu), Enric Peidro (saxo), Luís Suria (piano), Jordi Vilà (contrabaix) i Jeff Jerolamon (bateria)
Preu: 12 euros / 10 euros / 11 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles