JESUCRISTO SUPERSTAR

AMICS DE LA MÚSICA

07/03/2020 18:00 hores

Jesus Christ Superstar (Jesucrist Superstar a Espanya), que en 2020 compleix les seues noces d’or, és una òpera rock amb música d’Andrew Lloyd Webber i lletres de Tim Rice, que primer va sorgir com a àlbum conceptual en 1970 i un any després va fer el salt als escenaris de Broadway. Adaptat lliurement dels Evangelis, l’argument se centra en els últims set dies de la vida de Jesús de Natzaret, començant amb els preparatius de la seua arribada a Jerusalem i finalitzant amb la crucifixió. La resurrecció no està inclosa de manera intencionada per a evitar qualsevol referència a la divinitat del protagonista. Amb aquestes representacions, l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi brinda un emotiu i entranyable record a la figura del cantant alcoià desaparegut, Camilo Blanes Cortés (Camilo Sesto).

Jesus Christ Superstar (Jesucristo Superstar en España), que en 2020 cumple sus bodas de oro, es una ópera rock con música de Andrew Lloyd Webber y letras de Tim Rice, que primero surgió como álbum conceptual en 1970 y un año después dio el salto a los escenarios de Broadway. Adaptado libremente de los Evangelios, el argumento se centra en los últimos siete días de la vida de Jesús de Nazaret, comenzando con los preparativos de su llegada a Jerusalén y finalizando con la crucifixión. La resurrección no está incluida de manera intencionada para evitar cualquier referencia a la divinidad del protagonista. Con estas representaciones, la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy brinda un emotivo y entrañable recuerdo a la figura del cantante alcoyano desaparecido, Camilo Blanes Cortés (Camilo Sesto).


Fitxa artística

Producció
Associació d'Amics de la Música d'Alcoi


Preus i horaris

Entre 20 i 40€

Durada: 1 hora i 40 minuts (més 15 minuts de descans).

ENTRADES ANTICIPADES EXHAURIDES

El 5% de la reserva legal es vendrà el mateix dia de l'espectacle, 7 de març, a partir de les 16:30 hores en la taquilla del Teatre Calderón d'Alcoi.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles