JONATAN PENALBA + ANA ZOMEÑO

CIRCUIT SONORA

21/01/2022 20:00 hores

Jonatan Penalba

Jonatan Penalba ja és un veterà en el món de la cançó, malgrat la seua joventut. I és que molt aviat es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos. L’aparició del seu primer disc, el guardonat “De soca-rel” (Temps Record, 2018), el va situar en molt poc de temps en un lloc ben destacat dins el panorama de la música folk valenciana, i ara ens arriba el seu últim treball, “Reversions”, guanyador als Premis Carles Santos 2020, que ens presenta a un Jonatan Penalba lleugerament diferent al que hem conegut fins ara, allunyant-se lleugerament de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar del tot la música d’arrel.

Ana Zomeño

Després de presentar el seu primer treball, ‘Cinco conocidas’, el 2019, i ‘Nuevas conocidas’ a principis del 2020, la cantautora valenciana Ana Zomeño va ser finalista dels Premis Carles Santos 2020 amb, ‘Taller de canciones’, sis temes compostos entre maig i juliol, en ple desconfinament, i que deu el seu nom al taller online durant el qual va ser creat i on conviuen molts estils i influències que fan d’aquesta cantautora una sorpresa fresca per anar descobrint a poc a poc.


Preus i horaris

Preu 3 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles