Jorge Drexler presenta ‘Bailar en la cueva’

CANÇÓ D'AUTOR POP-ROCK

30/03/2014 10:26 hores

El cantautor Jorge Drexler, qui després de més de tres anys torna a la càrrega amb un nou disc, estarà a Alcoi el pròxim 30 d’abril. Aquest concert serà l’únic que oferirà a tot el País Valencià. Tot i que encara podem donar poca informació al respecte, ja sabem el nom del seu nou treball, ‘Bailar en la cueva’, que eixirà a la venda el 25 de març, per començar la nova gira internacional a partir del 4 d’abril. Jorge Drexler (Montevideo, 21 de setembre de 1964) és un músic, compositor, cantautor i metge uruguaià que va guanyar el Premi Goya (2008) a la millor música original per la cançó ‘La vida secreta de las pequeñas cosas’ i un Oscar per la seva cançó ‘Al otro lado del río’ de la pel·lícula ‘Diarios de motocicleta’. És el primer uruguaià en obtenir un premi de l’acadèmia nord-americana.

El cantautor Jorge Drexler, quien después de más de tres años vuelve a la carga con un nuevo disco, estará en Alcoi el próximo 30 de abril. Este concierto será el único que ofrecerá en toda la Comunitat Valenciana. A pesar de que todavía podemos dar poca información al respeto, ya sabemos el nombre de su nuevo trabajo, ‘Bailar en la cueva’, que saldrá a la venta el 25 de marzo, para empezar la nueva gira internacional a partir del 4 de abril. Jorge Drexler (Montevideo, 21 de septiembre de 1964) es un músico, compositor, cantautor y médico uruguayo que ganó el premio Goya (2008) a la mejor música original por la canción ‘La vida secreta de las pequeñas cosas’ y un Oscar por su canción ‘Al otro lado del río’ de la película ‘Diarios de motocicleta’. Es el primer uruguayo al obtener un premio de la academia norteamericana.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles