Jorge Drexler presenta ‘Bailar en la cueva’

CANÇÓ D'AUTOR POP-ROCK

30/03/2014 10:26 hores

El cantautor Jorge Drexler, qui després de més de tres anys torna a la càrrega amb un nou disc, estarà a Alcoi el pròxim 30 d’abril. Aquest concert serà l’únic que oferirà a tot el País Valencià. Tot i que encara podem donar poca informació al respecte, ja sabem el nom del seu nou treball, ‘Bailar en la cueva’, que eixirà a la venda el 25 de març, per començar la nova gira internacional a partir del 4 d’abril. Jorge Drexler (Montevideo, 21 de setembre de 1964) és un músic, compositor, cantautor i metge uruguaià que va guanyar el Premi Goya (2008) a la millor música original per la cançó ‘La vida secreta de las pequeñas cosas’ i un Oscar per la seva cançó ‘Al otro lado del río’ de la pel·lícula ‘Diarios de motocicleta’. És el primer uruguaià en obtenir un premi de l’acadèmia nord-americana.

El cantautor Jorge Drexler, quien después de más de tres años vuelve a la carga con un nuevo disco, estará en Alcoi el próximo 30 de abril. Este concierto será el único que ofrecerá en toda la Comunitat Valenciana. A pesar de que todavía podemos dar poca información al respeto, ya sabemos el nombre de su nuevo trabajo, ‘Bailar en la cueva’, que saldrá a la venta el 25 de marzo, para empezar la nueva gira internacional a partir del 4 de abril. Jorge Drexler (Montevideo, 21 de septiembre de 1964) es un músico, compositor, cantautor y médico uruguayo que ganó el premio Goya (2008) a la mejor música original por la canción ‘La vida secreta de las pequeñas cosas’ y un Oscar por su canción ‘Al otro lado del río’ de la película ‘Diarios de motocicleta’. Es el primer uruguayo al obtener un premio de la academia norteamericana.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles