JUAN PERRO

QUARTET

23/03/2016 12:05 hores

La reeixida experiència del duo acústic Auserón-Vinyals –”el dimoni de Gràcia”– durant els últims tres anys, dins i fora d’Espanya, fa lloc a la sonoritat del brillant saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant, al que Santiago crida “l’ocell del Maresme” i al trompetista David Pastor. Es tracta d’un format ple de matisos, en el qual els quatre músics es mouen instintivament entre textures elaborades i idees improvisades, donant lloc a situacions de gran intensitat poètica. Les cançons d’estrena fan front –segons és costum del taller viatger de Juan Perro– amb allò més selecte del repertori. Una vetlada d’energia fresca i creació musical.

La exitosa experiencia del dúo acústico Auserón-Vinyals –”el dimoni de Gràcia”– durante los últimos tres años, dentro y fuera de España, hace sitio a la sonoridad del brillante saxofonista y clarinetista Gabriel Amargant, al que Santiago llama “el pájaro del Maresme” y al trompetista David Pastor. Se trata de un formato lleno de matices, en el que los cuatro músicos se mueven instintivamente entre texturas elaboradas e ideas improvisadas, dando lugar a situaciones de gran intensidad poética. Las canciones de estreno se carean –según es costumbre del taller viajero de Juan Perro– con la hechura de lo más selecto del repertorio. Una velada de energía fresca y creación musical.

Gènere: Música actual
Intèrprets: Santiago Auserón (veu i guitarra), Juan Vinyals (guitarra, harmònica i cors), Gabriel Amargant (saxo i clarinet) i David Pastor (trompeta)
Producció: La Huella Sonora

Preu de les entrades: 16 i 20 euros (públic general) – 16 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles