Juan Tamariz presenta ‘Magia potagia’

MÀGIA

14/01/2014 10:20 hores

Juan Tamariz presenta a Alcoi el seu últim espectacle ‘Magia potagia’. La cita és doblement interessant per als amants de la màgia, ja que Tamariz assistirà acompanyat per altres dos grans d’aquest món com són Manuel Vera i Consuelo Lorgia. ‘Magia potagia’ és un repàs pels millors trucs de Juan Tamariz. Des dels quatre anys el mag madrileny viu perfeccionant els seus trucs, principalment en el camp de la cartomagia i la “màgia d’a prop”. Però si hi ha alguna cosa que identifica especialment a Tamariz i l’ha fet popular a tot el món és el seu ús de l’humor per a acostar la màgia al públic general.

Juan Tamariz presenta en Alcoi su último espectáculo ‘Magia potagia’. La cita es doblemente interesante para los amantes de la magia, puesto que Tamariz asistirá acompañado por otros dos grandes de este mundo como son Manuel Vera y Consuelo Lorgia. ‘Magia potagia’ es un repaso por los mejores trucos de Juan Tamariz. Desde los cuatro años el mago madrileño vive perfeccionando sus trucos, principalmente en el campo de la cartomagia y la “magia de cerca”. Pero si hay algo que identifica especialmente a Tamariz y lo ha hecho popular en todo el mundo es su uso del humor para acercar la magia al público general.

Gènere: Màgia i humor
Durada: 120 minuts
Preu: 21 i 26 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles