Juan Tamariz presenta ‘Magia potagia’

MÀGIA

14/01/2014 10:20 hores

Juan Tamariz presenta a Alcoi el seu últim espectacle ‘Magia potagia’. La cita és doblement interessant per als amants de la màgia, ja que Tamariz assistirà acompanyat per altres dos grans d’aquest món com són Manuel Vera i Consuelo Lorgia. ‘Magia potagia’ és un repàs pels millors trucs de Juan Tamariz. Des dels quatre anys el mag madrileny viu perfeccionant els seus trucs, principalment en el camp de la cartomagia i la “màgia d’a prop”. Però si hi ha alguna cosa que identifica especialment a Tamariz i l’ha fet popular a tot el món és el seu ús de l’humor per a acostar la màgia al públic general.

Juan Tamariz presenta en Alcoi su último espectáculo ‘Magia potagia’. La cita es doblemente interesante para los amantes de la magia, puesto que Tamariz asistirá acompañado por otros dos grandes de este mundo como son Manuel Vera y Consuelo Lorgia. ‘Magia potagia’ es un repaso por los mejores trucos de Juan Tamariz. Desde los cuatro años el mago madrileño vive perfeccionando sus trucos, principalmente en el campo de la cartomagia y la “magia de cerca”. Pero si hay algo que identifica especialmente a Tamariz y lo ha hecho popular en todo el mundo es su uso del humor para acercar la magia al público general.

Gènere: Màgia i humor
Durada: 120 minuts
Preu: 21 i 26 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles