JÚLIA

LA DEPENDENT

19/02/2022 20:00 hores

Estem en l’època de La revolució del Petroli d’Alcoi en el 1873 i els anys posteriors. La nostra protagonista és Júlia, una dona de fusta, de fusta de picar, com diu ella, que ha de sobreviure en el món dels pobres i dels rics fent servir la seua intel·ligència i tenacitat. La novel·la d’Isabel Clara Simó ha estat imprescindible en la nostra literatura i en l’obra de teatre hem estat fidels al seu text per atribuir-li a Júlia, i a tots els personatges que l’acompanyen, la complexitat i els matisos necessaris, per desencadenar l’allau d’emocions i de dilemes que, només un clàssic com este, pot proporcionar-nos.

Estamos en la época de «La revolución del Petróleo» de Alcoy en el 1873 y los años posteriores. Nuestra protagonista es Júlia, una mujer de madera, de madera de picar, como dice ella, que tiene que sobrevivir en el mundo de los pobres y de los ricos usando su inteligencia y tenacidad. La novela de Isabel Clara Simó ha sido imprescindible en nuestra literatura y en la obra de teatro se ha sido fiel a su texto para atribuirle a Júlia, y a todos los personajes que la acompañan, la complejidad y los matices necesarios para desencadenar la avalancha de emociones y de dilemas que, solo un clásico como este, puede proporcionarnos.


Fitxa artística

Adaptació i direcció
Gemma Miralles

Intèrprets
Gloria Román, Pepa Miralles, Robert Roig, Pau Vercher, Marta Chiner, Manuel Climent, Vicent Domingo, Joan Gadea, Joan Manuel Gurillo, Manuel Maestro i Pilar Martínez, Pepa Miralles


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 12 i 15 euros

Durada: 2 hores i 20 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles